Öland 2009

Förra veckan spenderade jag och Anna några dagar på Öland där min släkt har en gammal gård som sommarställe. Det var även där mitt och Annas förhållande tog sin början för drygt ett år sedan.

Jag har många goda minnen från Öland, där jag spenderade större delarna av sommrarna under min barndom. Förra årets tripp toppade nog de flesta minnena därifrån, men även årets vistelse blev minnesvärd.

Vi hade tur med vädret alla dagarna. Vi hann bada i havet, strosa runt i Borgholm och se solnedgången medan vi gick kvällspromenader. Under en av promenaderna hade jag med mig min kamera och tog en del foton.


Det var romantiskt att sitta ute på piren och se solen gå ner bakom sjöbodarna.


Ljuset var väldigt fint på kvällen så jag passade på att ta några parbilder på mig och Älsklingen medan vi gick ner mot havet.

Följande bild är dedikerad till Marcus, som under förra Ölandsresan var en smula besatt av kor, då han konstant gick omkring och sa "MU!".


"MU!"


Flugor var det som vanligt gott om, men det hör till på något sätt.

Ikväll tog jag, Anna, Linda och Marcus en promenad. Det var stjärnklart och jag fick beskåda någonting ovanligt. Nämligen flera stjärnfall. Man brukar säga att man får önska sig någonting när man ser en stjärna falla. Därför önskar jag alla godnatt!

/Sommaröländningen

RSS 2.0