Magaluf

Det är tidigt på morgonen nu och ändå var det över två timmar sedan jag vaknade. Jag ville tillbringa så mycket tid som möjligt med den personen som betyder så mycket för mig, innan vi skulle fara iväg åt varsitt håll och inte kunna träffas på en vecka. Jag var tvungen att gå upp tidigt för att kunna säga hej då till henne ordentligt, vilket jag nästan ändå inte hann göra ordentligt, kändes det som i all stress.

Nu har jag kommit hem, har nästan packat allt och känner mig lite vemodig, men samtidigt väldigt lycklig över att få resa iväg till soliga Spanien. Än så länge har jag inte kännt någon större panik, vilket jag brukar göra inför sådana här resor. "Har jag packat tandborsten?" "Har jag med tillräckligt med t-shirts?" "PASSET! PASSET! PASSET!!!". Jag antar att stressen kommer timmarna innan jag åker. Det är ju ändå ganska precis sju timmar tills jag lämnar huset för att bege mig till flygplatsen med mina resekompisar och vapendragare.

Det skulle vara lögn att förneka att denna resa är en partyresa. Vi kommer att ha galet kul och det kommer säkert finnas många sjuka historier att berätta när jag kommer hem. Jag har hört en del från fjolåret, då flera i de gänget som jag åker med var på Zakynthos. Av ganska uppenbara skäl kommer jag själv med största sannolikhet lugna ner mig en del, men jag tänker inte låta mig själv ha tråkigt! Det går att festa på ändå!




DJ Sammy - Heaven


Kände att det var passande med den här låten, speciellt då DJ Sammy är från Mallorca och förmedlar nog det mesta jag vill ha sagt med detta inlägg.

Let's party!

//Partyråttan

Bilder

Har ju lovat att jag skulle lägga upp bilder från Öland...


På gården


Ja den här säger väl en del... ;)


Skeppsvrak vid havet



Även denna är tagen vid havet, med Annorna (som mest ser ut som två prickar) i centrum av bilden

Ledsen att det tog sådan tid att lägga upp dessa!

/Den tröga fotografen

Förkyld

Jag har märkt att jag har blivit slarvig på att uppdatera bloggen. Jag har förvisso varit upptagen med andra saker under veckan, men det är ingen bra ursäkt. Att uppdatera bloggen tar ju inte lång stund.

Jag lovade sist att bilder från Öland skulle komma upp. Jag har fortfarande inte valt ut vilka som jag ska lägga upp än, men det kommer!

Nu har jag blivit förkyld och har därför inte gjort så mycket idag. Jag är ganska övertygad över vem det är som har smittat ner mig, men jag antar att jag också har mig själv att skylla för det. ;) Jag har i alla fall åstakommit någonting kreativt idag och det är att jag har lyckats få upp hemsidan för företaget jag är delägare i samt webmaster för.
Adressen för sidan är: elinsglutenfria.se.
Sidan är kanske inte den vackraste och innehåller troligen en del fel, men kommer att uppdateras inom kort.

Hepp, nu var det dags att avsluta detta för nu ska jag äta middag.

Krya på mig :P

// The Webmaster

Hemma

Igår, eller egentligen i förrgår kom vi hem från Öland. Av någon anledning verkar folk vara ytterst nyfikna på min blogg då besökarantalet har ökat med över 200% de senaste dagarna. Visst, det kan ju finnas en förklaring till detta. Men jag gillar att vara hemlighetsfull.

Vad hände på Öland?

Vi bodde på gården, badade, besökte Borgholm. Vad mer borde nämnas?
Jo! Marcus gick omkring och sa "muuu" hela tiden.

Okej... Jag måste medge att det är ganska uppenbart vad som mer har hänt. Speciellt om man läser Annas och Marcus blogg. "Djungeltrumman" lär ha skvallrat om det mesta, så de flesta som känner mig lär väl också känna till detta. Ni som inte förstår vad jag pladdrar om får väl fortsätta att vara nyfikna.

Bilder från resan kommer troligen upp på bloggen de närmsta dagarna.

/Den hemlighetsfulle

RSS 2.0