Oväntat

Ja, det här var oväntat. Senast jag uppdaterade bloggen var i december 2009. Många, liksom även jag trodde att den här bloggen var död sedan länge. Men nu skriver jag här igen. Jag kan inte svara på hur ofta, om det här är en engångsförteelse eller en nystart.

Jag tänker inte göra som sist att dra en genomgång av vad som hänt sedan det senaste inlägget. Det skulle ta allt för lång tid och ta alldeles för stor plats.

Min musik har inte dött, utan har skapats i tystnad (hur mu musik kan vara tyst). Jag menar alltså att jag inte publicerat någon musik offentligt under det senaste året. Men musik har jag skrivit och mer är på gång. Min gamla vapendragare Fredrik och jag har paktat om att vi tillsammans ska skriva en låt till melodifestivalen 2012. Vi har tagit några första steg i processen, men vi har mycket kvar att jobba på. Jag har redan själv skrivit ett eget bidrag som i stort sätt är klart. En del finputsning är det som gäller. Självklart kan jag inte publicera musik eller text på någon av dessa låtar, men det är möjligt att jag kommer att publicera statusuppdateringar om hur det går.

Håll koll på bloggen. För vem vet? Det kanske dyker upp en inlägg till!

/Den oväntade skribenten

RSS 2.0