Snabbt, oväntat beslut - Det blir Vemdalen

Jag har länge gått och jämrat mig för att jag inte skulle kunna åka skidor i år heller (har inte kunnat på två år). Att plugga på högskolan betyder att lov inte existerar. (möjligen sommarlov).

Men igår kväll upptäckte jag att jag faktiskt KAN åka, vilket ledde till ett snabbt beslut - Jag hänger med familjen till Vemdalen! Vi kommer att åka nån gång nu på förmiddagen och kommer hem med buss på onsdag kväll. Då har jag en dag innan seminariet på fredag, så att jag hinner upptäcka i tid om någonting nytt kommit upp på skolans kurswebb. Det betyder alltså att jag har 3½ dagar i fjällen!!! :D

VI DRAR TILL FJÄLLEN!


Ingen fjällen-resa utan Markoolio!

Ha det gött här hemma!

/Snömannen

Tenta och shoppingrunda

Idag hade dagen kommit då det var dags för tentamen i första momentet på Sociologi B. Jag satsade på att sova så länge som möjligt för att inte bara vanka omkring här hemma på morgonen, vilket jag troligen gjort annars. (Tentan var kl 14.00-17.00.)

Tentan i sig kan jag omöjligt avgöra om den gick bra eller dåligt. Jag svarade på samtliga frågor, men är övertygad om att flera av mina svar är helt fel. Det känns dock skönt att ha gjort tentan, hur det än har gått. Nu kan jag äntligen slappna av lite, vilket jag inte har kunnat göra helt på ett par veckor.

På kvällen åkte jag och min kära vän Sofia till Stinsen för att shoppa, eftersom vi inte hittade någonting (förutom glass) i Stinsen, beslutade vi oss för att åka till Kista för att äta middag och se om vi kunde hitta någonting mer. Som alltid när jag är i Kista så lyckas jag göra ett impulsköp, denna gång en skinnjacka. Har velat ha länge och när jag springer på en hyfsat billig som satt bra, så var det inte tvivel om saken: - Den är MIN!
Det tyckte Sofia också, så jag lydde hennes råd att köpa den.
Sedan blev det Sushi, som alltid i Kista.

Nu sitter jag hemma och känner mig ganska trött, men det förtjänar jag kanske att vara efter en sådan här dag. (Tänker främst på tentan)
Har faktiskt börjat fundera på att skriva en låt om tentaånges, vem vet det kanske skulle slå :P (I alla fall bland oss studenter)

image8

Glass i Stinsen :D

image9

Sushi i Kista :D

Stress

Jag börjar känna mig mer och mer stressad. Om knappt en vecka har jag tenta och har läst långt ifrån all litteratur. Detta beror bl.a. på att jag kände mig aningen pressad att jobba i veckan. Jobbade i söndags, onsdags, torsdags och så ska jag jobba hela helgen. På kvällarna har jag varit upptagen med annat, t.ex. att hjälpa Fredrik att flytta igår. Idag fyller min kära mor år och vi har gäster nu ikväll (lyckades smita ifrån ett tag nu) Hjäpte dessutom min låtsassyster att spela in en låt som hon tänker ge till sin pojkvän på söndag, då de firar ett år. (Det mesta är ju förstås frivilligt) Jag kommer inte att kunna komma igång att plugga förns på måndag eftermiddag. Det betyder att jag har 2½ dagar att plugga in litteratur på flera hundra sidor tills på torsdag. Mycket av litteraturen. Längtar enormt till nästa helg, då är jag äntligen ledig. Det käns däremot surt att resten av familjen åker till Vemdalen för att åka skidor och jag kan självklart inte hänga med eftersom jag har skola. Men det kan ju vara skönt att vara ensam hemma i en vecka också.

Aja antar att det bara är att tugga i sig... har ju ändå själv delvis medverkat till stressen. Hoppas att det här också förklarar varför jag inte har publicerat någonting här på ett tag. (Har inte hunnit/orkat)

Får väl helt enkelt lyda Mikas råd:
Relax, Take it Easy! ;)


Spelmannen från Häggvik

För er som inte känner till det går jag ibland under "underground-artistnamnet" Spelmannen från Häggvik. Ingen inspelning med detta namn har ännu publicerats offentligt och det material som spelats in består främst av enkla unplugged-covers av kända låtar. Igår beslutade jag mig för att ta Spelmannen från Häggviks offentlighetsoskuld och publicerade ett verk på YouTube.



Småfalskt på sina ställen.. det får ni stå ut med!

/Spelmannen från Häggvik

RSS 2.0