Uppsatsen inlämnad... Universitetet nästa!

I fredags lämnade vi in den slutgiltiga versionen av uppsatsen som vi slitit med i över två månader. Det känns verkligen härligt. Nu väntar vi bara på betyget. Här kommer lite bilder som illusterar våra sena fredagskvällar på Södertörns högskola:


Sena kvällar kräver kaffe och godis


Ensamt, ensamt, i de datasalarna som brukar vara fulla under dagarna.


Inte speciellt livat i entrén heller

Imorgon är det upprop på Stockhlms universitet, där jag under kommande halvår ska läsa psykologi tillsammans med Anna. Det ska bli spännande! Igår var jag och Anna och utforskade området där vi ska hålla till, som ligger en bit ifrån själva huvudområdet. Det ligger jättemysigt!

I höst blir det antagligen ledarskap på Södertörn. Jag kan egentligen hämta ut min examen redan i vår, men vill eftersom ha examen inom PEO-programmet och tycker att ledarskapskursen verkar nyttig, väljer jag att plugga ett halvår till.

Ha det gött!

/Universitetsstudenten


Mycket att berätta, men tar mycket det kortfattat

Nu har det både varit jul och blivit nytt år sedan jag skrev ordentligt sist och jag har hunnit få tid att koppla av, åtminstone emellanåt.

Igår lämnade vi in uppsatsen till opponenterna och i fredags lämnades den in till examinatorer och för granskning hos urkund. Förhoppningsvis slipper vi allt för många kompletteringar, helt utan lär vi inte bli. Trots att vi hade ända till den 2 januari på oss blev det stressigt, vilket ledde till att vi inte hann läsa igenom allt helt ordentligt innan inlämningen.

Nog om uppsatsen
för ett tag. Nu vill jag gärna glömma den tills opponeringen på tisdag. Igår var jag, min söta Anna och käre bror Niklas på Tekniska museet. Det blev en lyckad dag, alla tre var nöjda med utflykten. Själv kände jag mig också som skogsmulle med Annas pappas gamla dunjacka och Fjällrävenryggsäck.

Jul och nyår var lyckade
. Julen firade jag dels hemma hos familjen på dagen och åkte på kvällen hem till Anna. Juldagen firade vi tillsammans med Annas släkt i Haninge. Mellandagarna blev riktigt slappa och även nyåret som vi firade hemma hos Annas vän Natta.

Idag fick jag dessutom reda på att jag blivit antagen till Psykologi I på Stockholms universitet. Detta innebär att jag kommer att läsa tillsammans med Anna i vår om allt går som det ska med att begära studieuppehåll på Södertörn osv.

/Den blivande universitetsstudenten

Ojoj mycket har hänt sedan sist...

... jag uppdaterade, men känner att det är för sent för att börja skriva om det nu. Uppdatering kommer inom de närmaste dagarna. Hoppas att ni har tålamod, ni som fortfarande läser min blogg trots vissa uppehåll!

Gott nytt år!

/Markus

RSS 2.0