Nu var det ett bra tag sedan...

...jag skrev.
Och det är ganska mycket som har hänt sedan sist.

Jag tar allt i bakvänd kronologisk ordning.


26/3 -08 Tenta och filmkväll
Igår kväll blev det filmkväll hemma hos mig. Tyvärr bangade många ur så det blev bara jag, Marcus, Anna och Sofia. Men det var trevligt ändå. Vi kollade på bl.a. American Pie 2 och Scary Movie 3. Forhoppningsvis blir det kanske en ny filmkväll imorn.

Igår hade jag också tenta på moment 2 i sociologi B, kvantitativa metoder. (D.v.s. statistik och sånt shit)
Hur kändes det då?
Jag skulle nog vilja påstå att det kunde gått bättre. Känns som om motivationen till att plugga har varit som bortblåst de senaste veckorna, har egentligen inte kännt för att ta itu med någonting. Men eftersom jag svarade på de flesta frågorna borde jag ju kunna få ett godkännt.. eller?

24/3 - 08 Påskmiddag
I måndags tillbringade jag kvällen med min kusin och några andra kompisar. Innan dess hade min morfar bjudit ut mig och mina kusiner på restaurang för att fira avslutandet av påskhelgen.

23/3 - 24/3 - 08 Låtskriveri + krig
Sent på söndagkvällen (natten till måndag) blev Magaluf-låten klar.
För er som inte redan vet det, så ska jag, min kusin och en massa andra grabbar iväg till Magaluf, Mallorca i sommar. Detta ska bli vansinnigt roligt!
Förra året var samma gäng iväg till Zakynthos, dessvärre var inte jag med, men har hört en massa kul saker berättade därifrån. Inför den resan spelades en låt in av Deejay Mago, Rick On DaMic samt Dj Troy in. Jag bidrog till den låten genom att låna ut en av mina mikrofoner.
I år bestämde vi oss för att göra en uppföljare av låten. Mago hade förberett en bakgrund som innehar influenser av dance, trance och electro. Jag lade sedan på elgitarrslingor, vilket ger den lite rockinspiration också. Sång och rap spelades in hemma hos mig. Mago sjunger, Rick On DaMick rappar och Tobbe (Dj Troy) stönar, med support av Mao (mig).
(Namnet "Mao" härstammar från fotbollmanagersidan xperteleven.com där samtliga låtskrivar är medlemmar. Mitt fotbollslag kallar jag "Maos Lilla Röda" och därav namnet).
Vi hjälptes åt att skriva texten tillsammans, vilket medförde att texten blev precis som Zakynthoslåten, både flummig, komisk och pervers.
Förhoppningsvis läggs även denna låt upp på YouTube, så att ni kan få ta del av vår underbert vackra låt.

Andra ladugårdskriget
Tidigare på dagen bröt ett nytt ladugårdskrig ut utanför Enköping. Denna gång var det fler stridande, närmare bestämt fem stycken. Det var mycket uppskattat att komma in i värmen efter att ha stridit i en iskall lada och pannkakorna man fick sedan var mycket uppskattade :P.

Förra veckan - Trött och nere

Finns det inte så mycket att skriva om. För att sammanfatta så var jag aningen nedstämd och mycket trött. Försökte plugga inför tentan, vilket jag till stor del misslyckades med. Känner fortfarande att detta hänger över mig, trodde att det skulle släppa efter tentan. Förstår inte vad som är felet, men brukar ha någon sådan här period på vårkanten, det brukar gå över.

Cya

//Slöfocken

Metalisering

Ni som lyssnar på radiokanalen Bandit är kanske bekanta med deras program "the bandit metalizer", där programledarna använder sig av the bandit metalizer för att rocka till "skitlåtar". Jag har under en tid funderar på att göra någontling liknande med låten "Hey There Delilah" av Plain White T's. Anledningen beror till stor del på att på mitt tidigare jobb på New Yorker fick höra den allt för ofta. Därför vore det kul att förstöra den lite, eller rättare sagt rocka till den lite, så den blir roligare. Det har nu blivit verklighet.
Om jag skulle använt mig av "the bandit metalizer" skulle jag använt mig av punkfiltret och en aning skrikfilter, (kanske lite "Toy Dolls "skojpunk" filter också) på denna låt, för att få den att låta som den versionen som jag så fint har spelat in.

Enjoy!





Hare gött!

//The Markus Metalizer

Kriget om ladan i Unnesta

Igår utkämpades en hård strid om en lada i Enköpings kommun. Beväpnade med helautomatiska plastkulesprutade skjutvapen attackerade de deltagande varandra och tog skydd bakom hinder, som till största del bestod av välta pingisbord. De stridande var två unga män från stockholmsförorten Sollentuna.

Varför denna strid då?
Krigandet var helt enkelt för nöjets skull. De två unga männen hade ingenting bättre för sig och beslutade sig för att lösa det med våld. Detta kan tänkas låta en smula omoget, men så må det vara. Det är klart bättre än dataspel där man utkämpar strider över internet. (t.ex. Couter Strike som en närstående börjat spela igen, nämner inga namn) När det är soft-air-gun-krig sitter man absolut inte stilla i alla fall.
Men en varning: det kan göra ont!
Jag har t.ex. en enorm träningsvärk i låren idag efter att ha duckat, hoppat, rusat och tagit skydd. Så det är ju inte helt smärtfritt. :P
Att det kan svida till lite om man blir träffad får man ta, det ska kännas!

Andra nackdelar kan ju också vara städandet efter striden. Under några timmar skjöts uppskattningsvis 3000 skott i ladan som är i storlek att jämföra med en gymnastiksal. Att städa upp dessa kulor kan ta sin tid om man bara är två personer, men det kan också tillgodoses som motion.

Kort sagt kan man utvärdera gårdagen som: kul kul. :P (dagens skämt)

Idag har jag roat mig med lite olika saker som: Äta våfflor, cykla i leran och metalisera låten "Hey There Delilah".
Det sistnämnda lär läggas upp på internet när den är helt färdig.

Pöss på er alla!

/Rambo den andre

Antagligen sista dagen på jobbet

Som de flesta som känner mig redan vet har jag blivit uppsagd från mitt jobb. Av denna anledning har jag blivit aningen mer fientlig mot dessa tyskar, som bestämmer vem som ska sägas upp. Anledningen ska tydligen vara att de vill att det maximala antalet killar som arbetar i en butik ska vara TVÅ STYCKEN!!! Detta är andra gången jag känner mig diskriminerad på arbetsmarknaden, som kille! En ytterligare anledning är dock att butiken i sig inte heller går så bra, men trots detta har flera nya blivit anställda. Allt känns mycket skumt, men antar att det bara är att acceptera, eftersom jag inte har fast anställning har jag inte mycket rättigheter.

Problemet på arbetsmarknaden kan diskuteras vid ett senare tillfälle, nu hade jag tänkt att berätta om det positiva. Eftersom det antagligen var sista dagen på jobbet idag, passade jag på att göra årets inköp.
Jag köpte:

8 par strumpor
6 T-shirts
1 tjocktröja
1 par skor
1 par jeans
1 par mjukisbyxor
1 halsduk
1 Skärp
2 Skjortor
(Tror inte att jag har glömt nått nu)

Allt detta gick på exakt 915.70 med den otroligt generösa personalrabbaten på New Yorker, som jag verkligen kommer sakna.

Jag har i ett tidigare inlägg klagat på musiken som spelas i butiken. Jag log för mig själv idag när det kom in ett äldre par som klagade över "den hemska musiken" som spelas. Jag kunde inget annat än att hålla med dem. (Trots att det ändå finns vissa låtar som jag menar är bra)

På måndag har jag och Marcus bestämt för att tillsammans söka jobb. Önska oss lycka till!

/Den arbetssökande studenten

Härliga bilder

Trött och sliten efter en arbetsdag... och ändå går man inte och lägger sig. Har ingen lust helt enkelt dum som man är. Men när jag ändå sitter här framför datorn så tänkte jag att jag kunde lägga upp lite bilder från Vemdalen!image10

image12

image11

image14

/Lavinfaran

RSS 2.0